Oefenmatchen: Argentinië scoort vlot, Rode Duivels tegenstander Kroatië heeft moeite met Saoedi-Arabië

Enkele landen houden nog een oefenwedstrijd in aanloop naar het WK.

Argentinië oefende tegen de Verenigde Arabische Emiraten. Als één van de favorieten voor de wereldtitel kenden Messi en co weinig moeite en al bij de rust stonden ze vier goals voor.

Alvarez, Di Maria (2x) en Messi scoorden voor de rust, Correa zorgde voor de 0-5 eindstand. Argentinië zit in groep C en begint dinsdag aan zijn WK tegen Saoedi-Arabië. Het speelt ook nog tegen Mexico en Polen.

Saoedi-Arabië maakte het de Kroaten knap lastig. Kroatië kon pas tien minuten voor tijd afstand nemen van de Saoedi-Arabië na een goal van Kramaric. Kroatië begint woensdag aan zijn WK tegen Marokko. Op 1 december spelen de Rode Duivels tegen Kroatië.

Iran heeft verloren tegen Tunesië met 2-0. De Iraniërs spelen maandag al tegen Engeland, Tunesië speelt dinsdag tegen Denemarken.