Eindelijk terug! Zinho Vanheusden beleeft een absolute droomcomeback: "Diep gezeten in lastige periode"
Eindelijk terug! Zinho Vanheusden beleeft een absolute droomcomeback: "Diep gezeten in lastige periode"

Eindelijk! Zinho Vanheusden is terug echt voetballer. Met zijn droomcomeback laat de verdediger zijn ploeg ook weten dat die nog altijd op hem kan rekenen.

Zinho Vanheusden moest twee maanden zonder voetbal doorbrengen nadat hij eind januari in de lappenmand geraakte bij AZ. De ex-speler van Standard begon onlangs terug mee te trainen en maakte dinsdag zijn wederoptreden in een vriendschappelijke wedstrijd tegen Dordrecht.

"Ik ben heel blij om weer op het veld te staan", doet Vanheusden zijn relaas op de AZ-site. "Het is een lastige periode geweest waarin ik ook af en toe diep heb gezeten. Gelukkig heb ik veel familie en vrienden om mij heen die mij samen met iedereen binnen de club hebben gesteund."

Dat oefenduel tegen Dordrecht werd met 1-0 gewonnen. Twee keer raden wie het doelpunt maakte. Jawel, Vanheusden krulde een vrijschop heerlijk binnen. "Daar ben ik ook erg blij mee. Normaal gesproken zijn het de aanvallers die de vrije trappen nemen, maar nu zag ik de bal liggen en wilde ik er voor gaan. Hij zat er lekker in."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties