'Arsenal neemt beslissing over toekomst van Albert Sambi Lokonga'

Geoffrey Debackere
| 2 reacties
'Arsenal neemt beslissing over toekomst van Albert Sambi Lokonga'
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

In de zomer van 2021 verliet Albert Sambi Lokonga door de grote poort Anderlecht voor het Engelse Arsenal. Momenteel staan de Gunners op een eerste plaats in de Premier League, maar de Belg wordt uitgeleend aan reeksgenoot Crystal Palace.

De Belgische jeugdinternational speelde maar 25 officiële wedstrijden voor Arsenal en werd uitgeleend aan Crystal Palace met het oog op de toekomst. De middenvelder moest dringend meer minuten maken en daarbij was een uitleenbeurt aan de Eagles de beste oplossing voor beide partijen.

De club uit Londen gelooft duidelijk nog altijd in de kwaliteiten van de intussen 23-jarige speler. Ondanks dat Lokonga's uitleenbeurt bij Crystal Palace geen succes werd, geloven de club en speler wel nog altijd dat de middenvelder een toekomst heeft in Londen.

Volgens Fabrizio Romano is het nu al duidelijk dat Lokonga ook volgend seizoen uitgeleend zal worden. Al hoeft dat dan niet meteen ook te betekenen dat hij weer bij Crystal Palace zal spelen. Nadat het seizoen in de Premier League erop zit zal dit besproken worden.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties