'Belgische clubs in de clinch voor talentvolle rechtsachter'

'Belgische clubs in de clinch voor talentvolle rechtsachter'
Foto: © photonews

Het is een aantal Belgische clubs menens. Zij willen er maar wat graag een jonge rechtsachter bij hebben. Maar er is veel concurrentie.

Fradj Ben Njima is een 19-jarige rechtsachter die momenteel speelt in Tunesië bij Etoile Sportive du Sahel. Daar heeft hij nog maar een jaartje contract en dus zou een oplossing zich deze zomer kunnen gaan aandienen voor de jongeling.

Volgens Footmercato zijn daarbij heel wat ploegen geïnteresseerd. Met name het kapitaalkrachtige Straatsburg roert zich volop voor de speler. Maar zij zijn volgens het medium lang niet de enige speler in de markt voor Ben Njima.

Italië en Straatsburg als kapers op de kust

Ook vanuit de Serie B en de Belgische competitie is er interesse. Over welke Belgische teams het gaat, wil men niet verder uitklaren voorlopig. Toch zijn er verschillende ploegen die er wel een rechtsachter kunnen bij hebben. 

Ben Njima heeft een marktwaarde van 200.000 euro en kwam vorig seizoen tot twaalf wedstrijden bij zijn Tunesische ploeg, goed voor een dikke 1000 speelminuten en één assist. Nu lijkt hij klaar voor een nieuwe stap. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Ligue 1

Nieuwste reacties