Real Madrid-ster reageert met afgrijzen op nieuwe Saoedi-transfer

Real Madrid-ster reageert met afgrijzen op nieuwe Saoedi-transfer
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Dat de helft van de oudere wereldvedetten naar Saoedi-Arabië verhuisd zijn, dat weten we al. Maar nu richt de steenrijke oliestaat ook zijn pijlen op jong talent. Zo verhuist Gabri Veiga, een Spaans toptalent, zo goed als zeker ook naar Al-Ahli.

Gabri leek op weg naar Napoli, maar dat liep spaak op de financiële eisen van zijn entourage. En dus lijkt het 21-jarige toptalent van Celta De Vigo nu op weg naar de Saudi Pro League. De zoveelste... Maar nu is het dus een speler die aan het begin van zijn loopbaan staat. 

Toen Fabrizio Romano gisteren het bericht op zijn sociale media deelde, reageerde Real Madrid-ster Toni Kroos bijna onmiddellijk: "Beschamend!" Ook voor hem is het onbegrijpelijk dat een jong talent voor het geld kiest. 

Mahrez, Firmino, Mendy...

Bij Al-Ahli wordt Veiga ploeggenoot van onder anderen Edouard Mendy (Chelsea), Roger Ibañez (AS Roma), Merih Demiral (Atalanta Bergamo), Franck Kessié (Barcelona), Allan Saint-Maximin (Newcastle United), Riyad Mahrez (Manchester City) en Roberto Firmino (Liverpool).

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties