Maakt Peter Maes zich op voor grote terugkeer naar België?

Maakt Peter Maes zich op voor grote terugkeer naar België?

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Peter Maes herlanceerde zijn trainerscarrière bij Willem II in Nederland. Daar doet hij het geweldig goed momenteel.

Peter Maes redde Willem II. Maar dat is nog zacht uitgedrukt. De Belgische coach loodste de club naar een comfortabele eerste plaats in de tweede klasse van Nederland. Willem II staat met 32 punten alleen op kop, vier punten voor eerst achtervolger Roda.

Nu het terug zo goed gaat met Maes, zit er nog een terugkeer in naar het Belgische voetbal? "Zeg nooit nooit", begint Peter Maes bij Het Nieuwsblad. "Maar op dit moment heb ik het perfect naar mijn zin in Nederland. Daar gaat het puur om het spelletje en word ik beoordeeld op mijn kwaliteiten als coach."

"In België ligt dat moeilijker, weet de coach. "De goede resultaten bij Willem II zijn voor mij het bewijs dat ik nog altijd mijn stempel kan drukken op een club. Die bevestiging had ik nodig voor mezelf en voor de buitenwereld."

"Ik merk dat er steeds meer vrienden vanuit België naar Willem II komen kijken. Het is leuk om opnieuw die warmte en steun te ervaren na enkele moeilijke jaren. Mensen zijn blij dat het weer goed met me gaat", besluit Maes.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Eerste Divisie

Nieuwste reacties