Eerste aanwinst van Leko wordt een international

Eerste aanwinst van Leko wordt een international
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Standard lijkt de ideale aanwinst voor zijn linkerflank te hebben gevonden. De Rouches willen gaan shoppen bij FC Nantes. Ze zijn al vergevorderd in het dossier van Jaouen Hadjam.

Standard wil toeslaan op de wintermercato. Naast een scorende aanvaller en een centrale verdediger willen ze ook iemand om hun linkerflank te versterken. Die lijken ze nu stilaan te hebben gevonden.

Volgens onze informatie en die van onze collega's van Walfoot heeft Standard een oogje laten vallen op Jaouen Hadjam, een jonge international uit Algerije. Op zijn twintigste verzamelde hij al 2 caps voor zijn land, sinds januari 2023 komt hij uit voor FC Nantes.

Leenbeurt met aankoopoptie voor Hadjam

Daar telt hij dit seizoen nog maar 104 speelminuten. Jaouen Hadjam is een jeugdproduct van Paris FC en werd voor 300.000€ gekocht door Nantes. Standard zou hem willen lenen met aankoopoptie onder het miljoen euro.

De onderhandelingen lopen volop. Er zijn wel kapers op de kust, want onder meer Salernitana en Frosinone willen er de Algerijn ook graag bijhebben.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties