🎥 Zoon van Antwerp-coach van Bommel legt eigenhandig Ajax over de knie met twee knappe doelpunten: 'Het zit in de familie'

🎥 Zoon van Antwerp-coach van Bommel legt eigenhandig Ajax over de knie met twee knappe doelpunten: 'Het zit in de familie'
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Zondagnamiddag stond er een interessant affiche op het programma in de Eredivisie. AZ na het thuis op tegen Ajax. Bij AZ speelde Ruben van Bommel (zoon van Mark van Bommel) een prima wedstrijd.

Met AZ-Ajax namen de nummers vier en vijf van de Nederlandse eerste klasse het tegen elkaar op. Bij het AZ van Maarten Martens spelen bekende gezichten als Mathew Ryan en Jordy Clasie (ex-club) maar ook zoon van Anwerp-coach Mark van Bommel, Ruben van Bommel.

Die laatste eiste een hoofdrol op in de wedstrijd tegen Ajax. De 19-jarige Nederlander opende al na zeven minuten de score in het AFAS stadion. Na rust kon van Bommel de score zelfs verdubbelen op aangeven van Mayckel Lahdo. 

Met twee knappe doelpunten was Ruben van Bommel de enige speler op het scorebord. 'Het zit in de familie', klonk het bij Play Sports. Door de winst van AZ behoud de club zijn voorsprong op Ajax die momenteel zes punten bedraagt. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties