📷 Dan toch? Belgische voetbalbond komt met ferme teaser richting de langverwachte truitjes

📷 Dan toch? Belgische voetbalbond komt met ferme teaser richting de langverwachte truitjes
Foto: © photonews

Volg België nu via WhatsApp!

Enkele dagen voor de officiële lancering zijn er heel wat lekken geweest van de truitjes van de Rode Duivels. Ook bij de KBVB zelf hebben ze nu een ferme voorzet gegeven richting de officiële lancering op donderdag 14 maart.

Al maandenlang circuleren er foto's van de mogelijke nieuwe truitjes van de Rode Duivels voor het EK 2024. Tegen Ierland en Engeland zullen we die truitjes mogelijk voor het eerst te zien gaan krijgen in een paar vriendschappelijke interlands.

👕 Les premières images officielles du maillot extérieur de nos Diables Rouges 🇧🇪

Alors, vous en pensez quoi ? 🤔@Raccoon93766076 pic.twitter.com/AIN63hhXmA

— Belgium Touch 🇧🇪 (@BelgiumTouch) March 10, 2024

Belgium Away
They’ve gone Full Kit Tin Tin pic.twitter.com/VI8rD79Eqx

— They Think Kits All Over (@TheyThinkKits) March 10, 2024

FootyHeadlines pakte al uit met de mogelijke truitjes, die ook zullen worden gebruikt op het EK 2024 in Duitsland. En daarbij zit dus een ferme knipoog richting Kuifje. Hier en daar werd nog gedacht (of gehoopt) dat het om een grap ging, maar het lijkt steeds logischer te worden.

Donderdag worden de truitjes officieel onthuld. Met een blauw truitje en een bruin shortje als absolute klap op de vuurpijl? De truitjes worden alvast officieel voorgesteld in het Hergé museum in Louvain-la-Neuve.

Eerbetoon aan Kuifje: KBVB geeft ferme voorzet

De KBVB lijkt een en ander ondertussen ook niet meer onder stoelen of banken te steken en kwam op de sociale media ook met een flinke voorzet.

Om helemaal zeker te zijn moeten we nog een dagje wachten, maar het lijkt er dus naar uit te zien dat het wel degelijk echt de kant van Kuifje op zal gaan.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties