Speeldag: Speeldag 34
Stadion: Estadio Anoeta San Sebastian
Ronaldo bezorgt Real late overwinning
Tonnelier Caroline

Met twee doelpunten in de slotfase bezorgde Ronaldo Real Madrid gisterenavond een 0-2 overwinning op het veld van Real Sociedad.  Zonder te overtuigen behaalt de Koninklijke zijn zesde zege op rij.  De kloof met FC Barcelona bedraagt voorlopig drie punten.  De Catalanen ontvangen vanavond Albacete.
Real Sociedad was in de eerste helft de beste ploeg op het veld, maar slaagde er niet echt in kansen te creĂ«ren.  Alleen een poging van Karpin kon de bezoekers in verlegenheid brengen, maar Casillas toonde zich nog maar eens de redder van de Madrilenen.  Zijn ploegmaats speelden lusteloos en kwamen amper aan het doel van Sociedad.  De enige kans van Real Madrid werd gemist door Beckham.
De Koninklijke kwam iets beter uit de kleedkamers.  De ploeg van Luxemburgo bleef wel speculeren op de tegenaanval, maar voetbalde nu toch een aantal kansen bijeen.  Doelman Riesgo kwam goed tussen op pogingen van Ronaldo en Guti.  In de slotfase moest hij zich toch nog tweemaal gewonnen geven.  Ronaldo scoorde in de 83e minuut op de tegenaanval op aangeven van Guti.  De middenvelder lag ook aan de basis van het tweede doelpunt in blessuretijd.  Riesgo kreeg geen grip op zijn voorzet, waarna Ronaldo zijn tweede van de avond kon binnentikken.