Speeldag: Speeldag 35
Stadion: Santiago Bernabeu
Real kent geen moeite met Racing Santander
Tonnelier Caroline

Real Madrid legt opnieuw de druk bij FC Barcelona.  De Koninklijke haalde het met forfaitcijfers van Racing Santander.  Ronaldo was nog maar eens de man van de match.  De Braziliaan scoorde zelf twee keer en gaf ook twee doelpunten aan.
Zonder te schitteren stond Real aan de rust al 0-2 voor.  Iets voor het halfuur opende Owen de score op aangeven van Ronaldo.  Nog geen tien minuten later verdubbelde de Braziliaan zelf de voorsprong.  Ronaldo lokte zelf een penalty uit en zette die ook feilloos om.
Racing Santander begon iets beter aan de tweede helft, maar kreeg al snel een derde doelpunt te slikken.  Raul, die een van zijn betere wedstrijden van het seizoen speelde, scoorde op aangeven van Owen.  Het was het 250e doelpunt van de Madrileense aanvoerder in een officiĂ«le wedstrijd.  Raul was ook de auteur van de 4-0.  Hij schoot vanop afstand raak op aangeven van Ronaldo.  De nummer 9 van de Koninklijke bekroonde zijn schitterende wedstrijd nog met een tweede doelpunt in de slotminuut.