Speeldag: Ronde 3
Stadion: Craven Cottage
Fulham eruit na verlengingen
Kristof Blomme

Fulham heeft zich op eigen veld niet weten te verzekeren van de volgende ronde in de League Cup. Na verlengingen bleek West Brom te sterk met 2-3.

Vroeg in de partij kwamen de bezoekers al op voorsprong. Na een goeie opening van de Japanner Inamoto kon Earnshaw afwerken.

Pas na de pauze kon Fulham iets terug doen. Boa Morte werd op het uur in de diepte gestuurd en de zwarte aanvaller liet deze mogelijkheid niet liggen. Twee minuten voor de reguliere speeltijd blunderde thuisgoalie Warner. De ervaren Kanu nam het cadeau in dank aan. Toch kon Fulham nog verlengingen afdwingen. Helguson kon een voorzet knap binnen koppen. In de eerste verlenging bracht Inamoto z'n ploeg voor de derde keer op voorsprong met een prachtig schot. Deze keer kwam de thuisploeg niet meer langszij en dus exit Fulham!