Speeldag: Speeldag 4
Stadion: Estadio Benito VillamarĂ­n
Real Madrid wint moeilijke verplaatsing
Dirk Pieters

Het Spaanse Real Madrid doet het in de eigen competitie uitstekend. De Spaanse topclub won zaterdagavond de moeilijke verplaatsing naar Real Betis met 0-1. Het was voor de ploeg van trainer Fabio Capello de derde overwinning op rij in de competitie. Mahamadou Diarra zorgde voor de enige treffer van de avond.

De Koninklijke begon uitstekend aan de wedstrijd. Al na zeven minuten kopte Mahamadou Diarra, op aangeven van José Antonio Reyes, de openingstreffer tegen de netten. Toch was er in de eerste helft ook slecht nieuws voor Real Madrid. Cicinho moest na een halfuur het veld verlaten nadat hij waarschijnlijk de kruisbanden in zijn rechterknie had gescheurd.

Ook in de tweede helft hielden de bezoekers stand, al kwam men met momenten goed weg. Real Betis kwam enkele keren gevaarlijk opzetten, maar kon dit niet in doelpunten opzetten. Door deze overwinning staat Real Madrid momenteel aan de leiding, maar Valencia, Sevilla en Barcelona hebben Ă©Ă©n wedstrijd minder gespeeld. [AN]