Speeldag: Speeldag 4
Stadion: El Madrigal
Tchité verliest met Santander in Villarreal
De Nijs Michael

Mémé Tchité heeft zijn team niet voorbij Villarreal kunnen helpen. Racing Santander, met onze landgenoot in de basis, ging met 2-0 onderuit bij de Spaanse subtopper.

Villarreal was in de eerste helft de betere ploeg. De thuisploeg zag haar drang naar voor bekroond met twee doelpunten in de eerste periode. Het eerste doelpunt kwam na 28 minuten op naam van Joan Capdevila en nog geen vijf minuten later verdubbelde Joseba Llorente de score. Santander kon niet onmiddellijk reageren en de thuisploeg nam wat gas terug, waardoor het bij de rust nog steeds 2-0 stond.

Na de pauze werd het duel vooral gekenmerkt door enkele overtredingen. Scheidsrechter Eduardo Iturralde González haalde in de tweede periode liefst zeven gele kaarten boven, waaronder één voor Tchité. Daarnaast zagen we ook zes wissels in de tweede helft, maar doelpunten kwamen er niet meer. Villarreal-Santander eindigde dus op 2-0.