Speeldag: Ronde 4
Stadion: Bosuil
Antwerp mag bekerdroom al opbergen
Timothy Collard

Antwerp mag zijn bekerdroom al opbergen. De tweedeklasser verloor met het kleinste verschil van Bocholt, omdat het zelf te onnauwkeurig omsprong met de kansen.

De thuisploeg was de eerste 45 minuten baas en gaf amper één kans weg. Aanvallend waren de troepen van Jimmy Floyd Hasselbaink veel minder efficiënt dan tegen Heist. Ex-Antwerp-doelman Vanderjeugt hield zijn netten proper en kreeg ook bijstand toen een verdediger van de derdeklasser de bal van de lijn hield. De Great Old moest gaan rusten met 0-0 op het scorebord.

In de tweede helft veranderde er weinig aan het spelbeeld. Antwerp bleef de wet dicteren, maar Bocholt kwam nu wel af en toe gevaarlijk opzetten. Sengier moest zich tien minuten voor tijd toch gewonnen geven. 0 - 1 en een stunt van formaat. Antwerp sprong onzorgvuldig om met de kansen en mag zo zijn bekerdroom al opbergen