Competitie: Süper Lig
Speeldag: Speeldag 31
Stadion: Sükrü Saracoglu
Ploeg van Gerets krijgt slaag

Galatasaray, de ploeg van Eric Gerets, kreeg in het belangrijke duel tegen Fenerbahçe een serieus pak slaag. De leider uit de Turkse competitie verloor de wedstrijd met 4-0. In de stand komen beide ploegen opnieuw op gelijke hoogte en het belooft nog erg spannend te worden.

Nog voor het kwartier kwam de thuisploeg op voorsprong. Appiah zorgde voor de openingstreffer en zette het stadion in vuur en vlam. Amper zes minuten later verdubbelde Luciano de score en zat Galatasaray in een put waar het in de eerste helft niet meer uitkwam.

In de tweede helft vloog Saidou van het veld, hij kreeg zijn tweede gele kaart en de bezoekers moesten met zijn tienen verder. In de slotfase van de wedstrijden zorgden Alex en Anelka voor de 4-0 eindstand. [TH]