Uitslagen testmatchen: Schalke verliest

sc Paderborn - VFL Bochum : 2-0

Bochum heeft zijn eerste testwedstrijd niet tot een goed einde kunnen brengen, het verloor kansloos tegen de amateurs uit Paderborn.

SV Meppen - Werder Bremen : 1-2

Bremen kon evenzeer bekoren tegen Meppen, amateur Ruud ter Heide en verdediger Ismael scoorden voor de landskampioen en Ozkan scoorde tegen voor de thuisploeg er waren 6.500 toeschouwers voor deze partij.

Hannover 96 - Arminia Hannover : 2-1

De Roden tegen de Blauwen, een echt stadsderby waarbij 96 alleen in de eerste helft met hun type ploeg speelden en verse kracht Ricardo Sousa beide doelpunten maakte, Kirch scoorde tegen in de tweede helft.

TSV Scheuerfeld - FC Nurnberg : 1-15

Tegen de provincialer hield nieuwkomer Nurnberg een doelpuntenfestival, de Slovaak Vittek maakte zes doelpunten.

FC Basel - Schalke 04 : 3-0

Voor 8.000 toeschouwers werd de ploeg uit Gelsenkirchen de mantel uitgeveegd, een droge 3-0 is een bittere pil voor de ploeg van Heynckes die de druk al voelt aankomen. Nieuwkomer Ailton en Krstaijc speelden de volledige partij. Voor Krstaij eindigde de partij al wel in de 83e minuut met een geel-rode kaart.