MVV brengt smaakvolle naaktkalender

Rita De Meyer
| 0 reacties
MVV brengt smaakvolle naaktkalender
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

MVV, de Minderhoutse voetbalvereniging is op het ludieke idee gekomen om een naaktkalender uit te brengen. Juister gezegd een verjaardagskalender die uit zal komen einde september. Uiteraard een smaakvol geheel met mooie kunstfoto’s die net dat beetje meer blootgeven, zonder platvloers te worden.

Ideehebber van het initiatief was Jan Martens. Deze kwam na het bekijken van de film Calender Girls op het idee. In de groep kwam hij met zijn idee op de proppen om op deze manier een bijdrage te leveren voor de hoge kosten van de nieuwe terreinen en accommodatie. Er waren intussen al meerdere acties doorgegaan zoals een (bloemenverkoop, tombola, kwis, …) om de nodige fondsen te genereren.

Van de dertigkoppige kern waren er onmiddellijk achttien spelers bereid om mee ‘uit de kleren’ te gaan en vorige week werden de opnames dan gemaakt op de oude terreinen van MVV.
 
De initiatiefnemers hopen op een opbrengst van 4000 euro en kostprijs van de kalender bedraagt 10 euro. U kan deze bestellen op de website van www.minderhoutvv.be (klik daar op het logo van het bouwfonds)
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties