Söderström in belangstelling van Zweedse clubs

Nils Vanbellingen
| 0 reacties
Söderström in belangstelling van Zweedse clubs
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Fredrik Söderström staat in de belangstelling van Zweedse eersteklassers IFK Göteborg, Djurgårdens IF en BK Häcken. Dat meldt de Zweedse pers. Het contract van Söderström bij FC Porto, dat hem momenteel uitleent aan Estrela Amadora, loopt na dit seizoen af, en de Zweed heeft al eerder te kennen gegeven graag naar zijn vaderland te willen terugkeren.

De nu 31-jarige Söderström is eigendom van Porto, maar kon er nooit overtuigen. De huidige CL-kampioen leende de Zweed tijdens de laatste seizoenen dan ook steeds uit, onder andere aan Standard. Nu het contract van Söderström ten einde loopt en de middenvelder graag naar Zweden wil terugkeren, zijn een aantal Zweedse eersteklassers maar al te graag bereid om hem gratis over te nemen.

De interesse van Göteborg en bekerwinnaar Djurgården was al langer bekend, maar nu zou volgens Sportbladet ook neo-eersteklasser BK Häcken zich gemeld hebben. Bovendien zou er ook belangstelling vanuit Noorwegen en Denemarken zijn. Voorlopig lijkt Göteborg het echter te gaan halen: "IFK was m'n favoriete club tijdens de jeugd", aldus Södeerström.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Primeira Liga

Nieuwste reacties