Derby eist vier slachtoffer bij Reds

Yves Dekoning
| 0 reacties
Derby eist vier slachtoffer bij Reds
Foto: © SC

Liverpool heeft de levensbelangrijke derby tegen Everton gewonnen met 2-1. Hiermee naderen de Reds tot op vier punten van de Toffees. Daardoor is de strijd voor de vierde stek nieuw leven ingeblazen. 

Rafael Benitez heeft wel kopzorgen overgehouden aan de derby. Milan Baros werd met rood van het veld gestuurd en zal waarschijnlijk drie wedstrijden vanaf de tribunes mogen toekijken.

Ook de medische staf krijgt er weer een hoop werk bij. Nog voor de koffie moest Benitez drie geblesseerde spelers vervangen. Stephen Warnock was het eerste slachtoffer. Hij verliet Anfield Road op krukken, maar de enkelblessure zou meevallen. Even later volgden Dietmar Hamann en Fernando Morientes (foto) zijn voorbeeld. De Duitse middenvelder heeft last van de ligamenten van de knie, de Spaanse aanvaller sukkelt met een dijblessure. Na rust werd ook Louis Garcia getroffen door een blessure, maar de aanvallende winger kon de match hinkend uitspelen. Waarschijnlijk zullen ze alle vier een drietal weken buiten strijd zijn.



Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties