Léonard wil meespelen tegen Servië

Anthony Van der Planken
| 0 reacties
Léonard wil meespelen tegen Servië
Foto: © SC

Volg Standard nu via WhatsApp!

Philippe Léonard hoopt straks nog eens mee te spelen met de Rode Duivels. De linksachter van Standard heeft zich op zijn positie ontwikkeld tot een van de besten van onze competitie, dus zou een selectie niet meer dan logisch zijn. “Ik zou ontgoocheld zijn als ik naast de selectie val.”

“Door het wegvallen van Van Der Heyden komt er een plaats vrij en zoveel concurrentie is er niet, hé”, aldus Léonard in Het Laatste Nieuws. “Deschacht, Dheedene, Van Damme.... Er schiet mij geen andere naam te binnen. Het is nu of nooit. Servië is mijn laatste kans.”

Léonard denkt ook aan zijn verdere toekomst. De Rouche hoopt nog steeds op een transfer naar de Engelse Premier League: “Als de gelegenheid zich voordoet, vertrek ik deze zomer op Sclessin. Liefst naar de Premier League. Dat is een hartenwens sinds ik met Monaco op Old Trafford aantrad. Als tegenstander applaus krijgen van het thuispubliek, dat heeft me zodanig getroffen dat ik voor mezelf uitgemaakt heb: 'Die beleving wil ik meemaken voor het afgelopen is.' En aangezien al 31 ben, moet het snel gebeuren of het komt nooit meer.”
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 0-1 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties