Saviola gegeerd wild op transfermarkt

Harald Berings
| 0 reacties
Saviola gegeerd wild op transfermarkt
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Na zijn sterke prestaties van afgelopen seizoen en op de Confederations Cup is Javier Pedro Saviola weer erg gewild op de Europese transfermarkt. Maar net die club waar El Conejito zelf graag zou spelen, blijkt geen interesse te tonen. Saviola wil zelf namelijk graag terugkeren naar 'zijn' Barcelona, door wie hij uitgeleend werd aan AS Monaco.

Wie dan wel interesse heeft in 'het Konijntje' ? Grote namen als Bayern München, Valencia en Deportivo, maar ook subtoppers als Sevilla, Atlético Madrid, Espanyol en VfB Stuttgart.

Veel hangt af van Barça-voorzitter Juan Laporta. 'De voorzitter is degene die bepaalt waar Javier aan toe is volgend jaar', aldus Saviola's makelaar. 'Voorts heeft Laporta aan Saviola beloofd dat hij zou kunnen terugkeren naar Camp Nou', voegde hij er nog aan toe. De concurrentie zou alvast moordend zijn voor Saviola. Hij zou moeten opboksen tegen kleppers als Ronaldinho, Eto'o, Larsson en Maxi Lopéz.

Enige struikelblok bij een overgang naar een andere club dan de 'blaugranas' is het salaris dat Saviola vooropstelt: voor minder dan vijf miljoen euro krijg je de 23-jarige spits niet in je ploeg. Voor Monaco en Barcelona speelde de Argentijn bij River Plate. Voor Barça scoorde hij 44 competitiedoelpunten in drie seizoenen (2001-2004).

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties