Club wint ook tweede oefenwedstrijd

K M

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

Club Brugge heeft ook zijn tweede oefenwedstrijd met ruime cijfers gewonnen. SK Eernegem kreeg op eigen veld een 0-8 pandoering om de oren.

Club Brugge lijkt op het eerste zicht geen problemen te ondervinden door het grote aantal nieuwe spelers en de nieuwe trainer. Nadat dinsdag FC Knokke met 0-9 werd verslagen, stond er vanavond tegen eersteprovincialer SK Eernegem 0-8 op het scorebord na 90 minuten.

Toch had de thuisploeg in de eerste minuut al een unieke kans om op voorsprong te komen. De strafschop werd echter gemist. Met de rust stond het al 0-2 voor Club. Philippe Clement maakte een kopbaldoelpunt na een corner en Jonathan Blondel scoorde op het half uur.

Vijf minuten na de rust scoorde Ivan Leko zijn tweede doelpunt voor Club in evenveel wedstrijden. Ook Gaetan Englebert wist vanavond de weg naar het doel te vinden. Daarna was het tijd voor Manasseh Ishiaku en Victor. Beiden wisten nog elk twee maal de weg naar het doel te vinden. Ishiaku scoorde daarmee al vijf doelpunten in twee wedstrijden. Club scoorde in die twee wedstrijden maar liefst 17 keer en kreeg nog geen enkel tegendoelpunt te verwerken.

Eerste helft:  Butina; Vanaudenaerde, Maertens, Clement en Klukowski; Dufer, Vermant, Roelandts en Blondel; Van Tornhout en Balaban.
Tweede helft: Verbauwhede; De Cock, Valgaeren, Spilar en Vandelannoite; Englebert, Serebrennikov en Leko; Verheyen, Ishiaku en Victor.