Bekijk het contract van Kuijt en Kalou

Jimmy Wouters
| 0 reacties
Bekijk het contract van Kuijt en Kalou
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het Algemeen Dagblad publiceerde gisteren het 7 pagina's tellende contract dat Kalou en Kuijt bij de investeringsmaatschappij hebben getekend. Hieronder kunt u het laatste blad, met handtekeningen, bekijken.

Inmiddels is Feyenoord al naar de politie gestapt om aangifte te doen van valsheid in geschrifte. Om bewijsmateriaal te vergaren, heeft Feyenoord het Algemeen Dagblad verzocht een kopie van het gewraakte document ter beschikking te stellen. Ook wil de club weten wie het contract naar de media bracht. 

"Iemand heeft er belang bij om dit contract in de openbaarheid te brengen. We betreuren het zeer dat dat is gebeurd, want wij hebben er veel last van. We willen rust rond de club en niet deze onzin over spelers van ons", aldus Feyenoord - manager Jan D. Swart.

Bij Feyenoord is men er heilig van overtuigd dat niemand van zowel de dagelijkse leiding als de Raad van Commissarissen ergens een dergelijk contract heeft ondertekend. ,,En al wás het zo, dan nog zou zo'n papier met slechts één ondertekenaar namens Feyenoord geen rechtsgeldigheid hebben'', stelde Woerts.

Feyenoord heeft stellig de indruk dat de publiciteit rond het al dan niet valse contract alles te maken heeft met de positie van Kalou. De spits heeft een nog twee jaar doorlopend contract, maar heeft te kennen gegeven naar PSV te willen.

Verder reageerde AD-journalist Chris van Nijnatten, een van de schrijvers van de artikelen over de zaak. "Ik geef de club groot gelijk, als ze zeker van hun zaak zijn. Maar als zij zijn belazerd, zijn wij dat ook. De onderste steen moet boven komen. Op dit moment zou ik niet weten wat ik moet rectificeren."

Bij het Algemeen Dagblad houden ze er wel rekening mee dat dat het document niet authentiek zou kunnen zijn. Maar omdat de zaak journalistiek interessant was, zijn ze toch tot publicatie overgegaan. 

Het bewuste contract:

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties