Vrouw Koller wil weg

Niels Heselmans
| 0 reacties
Vrouw Koller wil weg
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De vrouw van Dortmund-aanvaller Jan Koller heeft in het toonaangevende Duitse weekblad Bild laten verstaan dat ze haar man liever niet nog een jaartje bij Borussia Dortmund ziet spelen. De charmante Hedvika Koller gaf aan dat ze zich in de stad aan de Ruhr niet helemaal thuis voelt. Naar eigen zeggen heeft mevrouw Koller niet veel vrienden en voelt ze zich veel alleen. Ze mist het sociaal contact. Het contract van boomlange Koller loopt af op het einde van dit seizoen.
 
Koller kreeg een tijdje geleden een riant contract aangeboden van Dortmund-preses Michael Zorc. De Tsjech heeft de keuze tussen 1 of 2 jaar bijtekenen, maar de spits vroeg intussen om bedenktijd. De aanvaller zou het liefst blijven, maar in de Duitse pers wordt beweerd dat Lange Jan het contract naast zich zou neerleggen omwille van de liefde voor zijn vrouw Hedvika.
 
De vrouw van de 32-jarige Tsjechische international is Dortmund namelijk beu. Ze zou samen met haar echtgenoot en hun dochtertje Hedvika (2) weer naar haar geboortestad Praag willen verhuizen. Hedvika (30) klaagt vooral over het gebrek aan vrienden. Ze zou te veel alleen zitten in het huis dat de familie Koller bewoont in het zuiden van de industriestad. Bovendien kreeg Koller al tweemaal dieven op bezoek in Dortmund. Koller verhuisde na de eerste inbraak al, maar ook in de nieuwe stek werd al ingebroken.
 
Dortmund wil zijn topspits absoluut behouden: trainer Van Marwijck flatteerde zijn spits al door te beweren dat Koller zijn belangrijkste speler is. Ook sportdirecteur Zorc vindt dat de lange spits in Dortmund moet blijven. De 32-jarige Koller verkaste na het kampioensjaar 2001 van Anderlecht naar Dortmund. Lange Jan speelt al 5 jaar in Duitsland; in 192 wedstrijden scoorde hij 55 goals voor Borussia. 

Wordt vervolgd…
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties