Sforza weg of niet weg bij K'lautern?

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Sforza weg of niet weg bij K'lautern?
Foto: © SC

Vertrekt de Zwitser Ciriaco Sforza nu bij 1.FC Kaiserslautern of niet? Gisterenavond zou de Zwitser met trainer Michael Hanke, voorzitter René Jäggi en manager Olaf Marschall overeengekomen zijn het contract dat hen nog tot volgende zomer bindt, te verbreken. Details over de manier waarop werden niet bekend gemaakt.

Reden voor het vroegtijdig afscheid zou de moeizame samenwerking zijn tussen Sforza en Hanke. Na een constructief gesprek tussen speler en trainer zou Sforza zich zo gaan gedragen zijn dat hij niet langer houdbaar was bij de groep.

Maar Sforza ontkent alles. Hij zei dat er over het ontbinden van het contract of andere voorwaarden niet gesproken is. Vrijdag en maandag had de 35-jarige middenvelder bewust intern over enkele 'mistoestanden' gesproken, die naar zijn mening de sportieve ontwikkeling van de ploeg in de weg staan. Sforza betreurt dat club en trainer desondanks een verdere samenwerking niet meer zien zitten. 

Sforza besloot zijn repliek met het feit dat als hij geen schriftelijke verklaring ontvangt van de club, hij woensdagochtend gewoon weer op training verschijnt. [AN]

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties