Reacties na Genk - Roeselare

Philippe Crols
| 0 reacties
Reacties na Genk - Roeselare
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Racing Genk won zaterdagavond met 4-1 van Roeselare. De Limburgers waren vooral blij dat er eindelijk nog eens redelijk mooi voetbal werd gebracht. Roeselare mag deze wedstrijd van z'n trainer dan weer vergeten. 
Kevin Vandenbergh (foto) nam met zijn twee doelpunten sportieve revanche voor zijn plaats op de bank van vorige week in en tegen Brussels. De kleine spits was erg tevreden over de wedstrijd van Racing Genk: "Ik denk dat de groep goed gereageerd heeft op de kritiek die er de afgelopen week toch weer was. Vorige week ontbrak de nodige duelkracht, maar vandaag waren we daar heer en meester in en dan krijg je zo'n overwinning als resultaat." 

Steven Defour was weer eens één van de uitblinkers bij de Limburgers. Op de vraag of we de jongeling ook nog gaan zien als alle spelers terugkomen uit blessure antwoordde hij het volgende: "Daar beslis ik niet over. Dat moet je aan de trainer vragen. Ik kan alleen mijn best doen en dan zien we wel. Mijn minpunten? Leren doseren en nog beter positie kiezen." 

Roeselare-coach Dennis Van Wijk tilt dan weer niet te zwaar aan deze nederlaag. "We gaven ongelooflijk veel ruimte weg, dat heb ik inderdaad ook gezien. We hebben het nog maar twee wedstrijden echt moeilijk gehad en dat was in Anderlecht en hier. Ik weet wat mijn ploeg waard is en daar zit uit en thuis een verschil op. Van mij mogen mijn spelers deze wedstrijd alvast vergeten."
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 0-1 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties