Barcelona mist sterren tegen Udinese

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Barcelona mist sterren tegen Udinese
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

FC Barcelona reist naar Udine zonder sterren. Ronaldinho, Samuel Eto'o en Thiago Motta zijn er niet bij voor het laatste groepsduel in de Champions League. Ronaldinho mag even rusten van trainer Frank Rijkaard, de andere twee zijn geblesseerd.

Voor Barcelona staat er in het Stadio Friuli niets meer op het spel, want de Catalanen waren al verzekerd van de kwalificatie voor de achtste finales. De Italianen van Udinese hebben genoeg aan één punt om de kwalificatie af te dwingen. Dit was dus het ideale moment om Ronaldinho even rust te gunnen.

Eto'o en Motta liepen in het competitieduel van afgelopen weekend tegen Villarreal (0-2 winst) een blessure op. De Kameroener heeft een gekneusde rechterenkel. Hij hoopt vrijdag alweer te kunnen meetrainen met de selectie. Motta op zijn beurt heeft last van een spierblessure in zijn rechterbeen. De Braziliaanse middenvelder zou de volgende twee competitieduels aan de kant moeten blijven. Rijkaard nam als vervangers Damiá, Maxi Lopez en Santiago Ezquerro mee.



Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties