Redknapp wil koste wat het kost naar Portsmouth

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Redknapp wil koste wat het kost naar Portsmouth
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Harry Redknapp wil per se naar Portsmouth verhuizen. Zijn huidige werkgever, Southampton, wil vooralsnog niet meewerken en nu dreigt Redknapp met drastische maatregelen.

"Ik verkeer op dit ogenblik in een moeilijke situatie en ik heb geen idee hoe dit zal aflopen. Als de club geen overeenstemming bereikt over mijn transfer naar Portsmouth, dan stop ik zes maanden met werken tot mijn contract is afgelopen", aldus Redknapp.

Redknapp mag van Southampton niet praten met Portsmouth omdat The Saints de werkwijze van Portsmouth niet correct vinden. Southampton is van mening dat als een club een manager bij een andere club wil weghalen, er een afkoopsom moet worden betaald. Bovendien liggen transfers tussen beide clubs erg gevoelig want ze zijn elkaars aartsrivalen. Redknapp maakte vorig jaar trouwens de omgekeerde stap, maar in The Sunday Mirror zegt hij veel spijt te hebben van die beslissing.

Portsmouth ontsloeg twee weken geleden de Fransman Alain Perrin en zit sindsdien zonder coach. Even leek Neil Warnock, manager van Sheffield United, de nieuwe baas te worden op Fratton Park, maar de zoektocht leidde uiteindelijk naar Harry Redknapp. [AN]

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties