Obinna nieuwste aanwinst van Inter

Obinna nieuwste aanwinst van Inter
Foto: © SC

Victor Obinna is de nieuwste aanwinst van Inter Milan. De 19-jarige aanvaller zal in januari de overstap maken. Het was de eigenaar van de Milanese club, Massimo Moratti, die donderdag het nieuws bekend maakte.

De registratierechten van Obinna waren al voor 50% in de handen van Inter, terwijl de andere 50% in het bezit van Chievo Verona zijn. De Nigeriaanse spits maakte een opmerkelijk debuut in de Serie A waarin hij al vier keer wist te scoren.

Naar alle waarschijnlijkheid verwerpt Obinna dan ook de uitnodiging van zijn vaderland Nigeria om mee te doen aan de Africa Cup. Inter was immers juist op zoek naar een vervanger voor Obafemi Martins die wel mee doet aan het landentornooi. Volgens Moratti is de zaak echter geheel in orde: "We hebben al een overeenkomst bereikt met hem en de onderhandelingen met Chievo Verona zijn eveneens afgerond."

De geruchten dat Ronaldo, spits bij Real Madrid, zou terugkeren, werden door Moratti naar de vuilbak verwezen: "Wij hebben op geen enkele manier contact gezocht met hem en hij ook niet met ons."
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties