Pompey shopt bij de Spurs

Pompey shopt bij de Spurs
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

FC Portsmouth is in deze wintermercato aan het shoppen. Na de aanvallers Benjani Mwaruwari en Emmanuel Olisadebe, haalt het bij Tottenham Hotspur drie spelers weg. Pedro Mendes en Sean Davis tekenden al voor Pompey, Noë Pamarot staat op het punt dat te doen.

Harry Redknapp, de nieuwe manager die eind vorig jaar opstapte bij tweedeklasser Southampton, heeft dertig miljoen euro te besteden nadat de Rus Alexander Gaydamak zijn intrede in de club heeft gedaan. De noodzaak om drastisch te versterken komt door het feit dat de Zuid-Engelse club pas op een achttiende plaats staat in het Premiership.

Het Tottenham-trio Davis-Pamarot-Mendes zal Portsmouth zo'n elf miljoen euro kosten. Het drietal arriveerde in 2004 bij de Spurs, maar geen van de drie kon een basisplaats bemachtigen op White Hart Lane.

Davis en Mendes, beiden 26 jaar, zijn middenvelders. Davis kwam in het verleden al uit voor Fulham, de Portugees Mendes voor FC Porto. De Franse verdediger Pamarot, eveneens 26, speelde in eigen land voor OGC Nice en speelde in het seizoen 1999/2000 al eens op huurbasis voor Portsmouth.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties