Topclubs lonken naar Majstorovic

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Topclubs lonken naar Majstorovic
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Volgens de Nederlandse televisiezender Talpa zou Daniël Majstorovic in de loop van deze week een nieuwe club gevonden hebben. Mogelijk zou het gaan om Ajax Amsterdam of PSV Eindhoven. Geïnteresseerden zullen hoe dan ook ongeveer drie miljoen euro moeten neertellen voor de verdediger. 

Enkele dagen geleden raakte Majstorovic op training nog slaags met zijn Zwitserse ploegmaat Blaise N'Kufo. Twente-trainer Rini Coolen verklaarde na afloop van het tegen Ajax met 2-3 verloren duel dat het incident opgeblazen werd, maar in het sportprogramma Café de Sport werd gemeld dat Majstorovic snel zal vertrekken bij de Tukkers.

Majstorovic, in tegenstelling van wat zijn naam doet vermoeden een Zweed, werd enkele maanden geleden nog genoemd bij PSV. De Eindhovenaren zien in hem de opvolger van de Braziliaan Alex. In Amsterdam zoeken ze dan weer een opvolger voor de naar Sevilla vertrokken Fransman Julien Escudé. Bovendien is het nog altijd niet zeker of de Tsjech Zdenek Grygera volgend seizoen nog het shirt van Ajax zal dragen.


Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties