Feyenoord en Tottenham akkoord over Ghaly

Rens Korporaal
| 0 reacties
Feyenoord en Tottenham akkoord over Ghaly
Foto: © SC

Feyenoord dreigt Hossam Ghaly kwijt te raken aan het Engelse Tottenham Hotspur. Feyenoord en de Engelse ploeg kwamen vandaag tot een akkoord over de transfervoorwaarden. Maar voordat Ghaly de overstap maakt naar Tottenham Hotspur, moet hij zelf ook nog tot een akkoord komen met de ploeg van coach Martin Jol.

Vooral de medische keuring kan een opstakel worden, doordat de Egyptische speler al een langere tijd kampt met een liesblessure, die mogelijk door overbelasting is veroorzaakt. Een ander punt wat de transfer tegen kan gaan is de strenge norm die de Engelsen hanteren over een werkvergunning. Spelers, die een international zijn moeten minstens 75% van de interlands hebben gespeeld om in aanmerking te komen. Door de blessure van Ghaly kan dat ook een probleem worden.

Ghaly was een van de opmerkelijkste spelers die deze winterstop van Feyenoord te horen kreeg dat hij de club moest verlaten, zijn frivole spel zorgde bij zowel Ruud Gullit als bij Erwin Koeman voor ergenis. Zijn contract loopt nog tot de zomer van 2007. 

De Egyptische speler is bezig aan zijn derde seizoen bij Feyenoord, in 49 wedstrijden scoorde de middenvelder 3 maal.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties