Conceição laat weer van zich spreken

Conceição laat weer van zich spreken
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Gouden Schoen Sergio Conceição kwam zaterdag tegen STVV weer in een negatief daglicht. Zoals zo vaak kwam zijn Calimerohouding tegenover de Belgische scheidsrechters weer in het nieuws, net als een conflict met STVV-clubdokter Koen Pansaers.
 
Toen Pansaers het veld opkwam om Truiens doelman Bart Deelkens te verzorgen, duwde hij, volgens Conceição, de Portugees hardhandig weg met zijn elleboog. Nadien wilde Pansaers het veld weer verlaten, maar werd aan de zijlijn uitgescholden door de Gouden Schoen. “Hij spuwde zelfs naar mij,” zei de verontwaardigde clubdokter.
 
“Hij komt zich altijd en overal moeien. Het kan best zijn dat ik hem geraakt heb met mijn elleboog, maar zeker niet bewust. Bij een blessure staat er altijd zoveel volk op een hoopje. Toen ik terugging naar de dug-out, spuwde hij zelfs nog op mijn jas.”
 
“Zelfs na de wedstrijd,” ging Pansaers verder, “was hij nog niet gekalmeerd. Ik denk dat hij enorm geïrriteerd was. Bij het naar binnen gaan trok hij aan mijn oor en kreeg ik alle mogelijke scheldwoorden naar mijn hoofd geslingerd. D’Onofrio heeft hem uiteindelijk de kleedkamer ingesleurd.”
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 0-1 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties