Degryse: "Derde plek veiligstellen"

Anthony Van der Planken
| 0 reacties
Degryse: "Derde plek veiligstellen"
Foto: © SC

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

Zo uitgelaten was men bij Anderlecht gisterenmiddag, zo ontgoocheld was men bij Club Brugge. De landskampioen verloor op eigen veld zijn laatste hoop op de titel en moet zich nu gaan concentreren op de tweede plek. Zelfs de derde plek is nog lang niet binnen, zo beseffen ook de spelers.

"Met het programma dat de topdrie nog rest, is zeven punten een te grote kloof om op te halen", zei kapitein Gert Verheyen na de wedstrijd in De Standaard. "Wat voor ons overblijft, is de tweede plaats, en als dat niet lukt een Europese plaats. Maar ook daarvoor zullen we nog hard moeten knokken. Nu moeten we hopen dat Anderlecht ook Standard verslaat en dat we zo alsnog tweede kunnen worden."

Sportleider Marc Degryse denkt er net hetzelfde over: "Het seizoen is nog niet gedaan, maar de titel kunnen we vergeten. Dan zouden we 18 op 18 moeten halen en zou Anderlecht nog twee keer moeten verliezen. Dat is niet echt realistisch. Nu moeten we eerst en vooral die derde plaats veiligstellen en hopen dat Standard nog steken laat vallen om dat Champions League-ticket te bemachtigen."
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 0-1 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties