Anderlecht praat over Pujol, operaties geslaagd

Philippe Crols
| 0 reacties
Anderlecht praat over Pujol, operaties geslaagd
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Anderlecht speelde dinsdag in een oefenwedstrijd 2-2 gelijk tegen FCV Dender. De Fransman Pujol scoorde beide doelpunten voor de kersverse landskampioen. Voor paars-wit is het zo stilletjes aan tijd om over een definitieve transfer te onderhandelen. 

Manager Herman Van Holsbeeck praat dezer dagen immers met Nantes over een transfer van Pujol. Nantes is immers nog altijd de huidige eigenaar van de Franse spits. De Brusselaars huren de spits voorlopig enkel en alleen. Nantes heeft inmiddels al te kennen gegeven Pujol alleen te willen verkopen. De Franse club zou zijn vraagprijs ook al bekendgemaakt hebben en paars-wit zou ten laatste tegen vrijdag een bod plaatsen. 

Verder raakte ook bekend dat keeperstrainer Jacky Munaron een contract voor een extra jaar zal tekenen. Er zou ook nog een optie voor een bijkomend jaar bij inbegrepen zijn. Een van de komende dagen wordt het contract ondertekend. 

Dinsdag werden ook de operaties van De Man en Frutos uitgevoerd. Beide operaties verliepen perfect. Binnen zes weken zijn de twee spelers opnieuw paraat.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties