Brussels haalt profijt uit transfer De Camargo

Ruben Claesen
| 0 reacties
Brussels haalt profijt uit transfer De Camargo
Foto: © SC

Dankzij een regeling die werd getroffen na de overgang van Igor De Camargo naar Standard, heeft FC Brussels drie Luikse kernspelers kunnen huren voor één seizoen. Het gaat om Lovre Vulin, Jonathan Walasiak en Sergej Kovalenko.

Lovre Vulin is een 21-jarige verdediger die zowel centraal als op links uit de voeten kan. De Kroaat kwam in de winterstop over van Hajduk Split. Echt doorbreken op Sclessin kon hij nog niet, want hij speelde slechts één volledige wedstrijd, tegen Germinal Beerschot. Daarin scoorde hij overigens met een mooie kopbal de 3-1.

Jonathan Walasiak is dan weer wat meer gekend. Sinds het seizoen '00-'01 zit de 23-jarige rechtermiddenvelder in het eerste elftal van de Rouches. Hij speelde tot dusver 119 wedstrijden in de Belgische eerste klasse, en scoorde daarin 19 keer. Ook heeft Walasiak al vier interlands bij de Rode Duivels achter de rug.

Sergej Kovalenko heeft zijn opleiding gekregen bij het grote Juventus Turijn. Met zijn 22 jaar heeft de Oekraïner in zijn twee jaar die hij nu in België speelt 34 duels in de Jupiler League achter de rug, waarin de spits vier keer wist te scoren.    

    
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties