Feyenoord pakt uit met grootse sfeeractie

Kevin Pieters
| 0 reacties
Feyenoord pakt uit met grootse sfeeractie
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Vandaag staat de Kuip in het teken van de 'Open Dag', een happening waar tienduizenden supporters worden verwacht.  Het hoogtepunt van deze dag zal waarschijnlijk de aankomst van de nieuwe aanwinsten zijn.  Zij worden namelijk per helicopter op de middenstip van de voetbaltempel gedropt.  

Alsof dat nog niet voldoende is, werden voor de eerste Feyenoord-krant van dit seizoen maar liefst 75.000 exemplaren gedrukt. In samenwerking met het Tifo-team laat Feyenoord tijdens de Open Dag op elk stoeltje in De Kuip een gratis Feyenoord Krant leggen. De twee middenpagina’s van die krant, waarop in de reguliere editie de elftalposter staat afgedrukt, vormen een gekleurd vel. Alle supporters zullen worden opgeroepen om dat vel, vlak voor de traditionele landing van de helikopter, omhoog te houden en de nieuwe spelers zo een uniek welkom te geven. 

Het is voor het eerst dat er een sfeeractie wordt gehouden die zich niet tot één bepaalde sector beperkt, maar waaraan door iedereen in het hele stadion kan worden deelgenomen.

De Open Deur start officieel om 11u00 met heel wat randanimatie voor jong en oud.  Om 13u00ustaat een wedstrijd van Oud-Feyenoord op het programma en in de late namiddag kunnen supporters proberen een handtekening bemachtigen van spelers en technische staf. [AN]
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties