Costacurta verdedigt Juventus

Costacurta verdedigt Juventus
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Juventus Turijn heeft uit onverwachte hoek steun gekregen. Alessandro Costacurta heeft immers meegedeeld dat hij een degradatie voor De Oude Dame te zwaar vindt. Tevens deelde de verdediger van AC Milan mee dat Inter de titel moest krijgen, dat hij graag Zlatan Ibrahimovic ziet komen en dat hij in Yoann Gourcuff de nieuwe Zinedine Zidane ziet.
 
Costacurta: “Juventus zou niet mogen gedegradeerd worden naar de Serie B. De club is te hard gestraft terwijl de echte verantwoordelijken niet genoeg gestraft zijn. Diegenen die nu de straf moeten ondergaan zijn de club, de fans, de sponsers en de spelers. Het komt allemaal door twee personen en de regel van indirecte verantwoordelijkheid zou moeten geschrapt worden.”
 
“Ik denk dat het correct was om Inter de titel te geven, want door de verdicten was er geen ander alternatief. Volgens mij verdiende Milan hem wel meer. Ik ben geïrriteerd door de uitspraken van Roberto Mancini, want het is niet “de Scudetto van de eerlijke mensen”. Het was een resultaat gecreëerd door een rechtszaak. Hier zijn alle spelers eerlijk.”
 
“Moeten we Hernan Crespo of Ibrahimovic aantrekken? Ik heb echt een boontje voor Hernan, maar op voetbalgebied ben ik compleet verliefd op Ibrahimovic. Ik moet ook zeggen dat Gourcuff mij geïmponeerd heeft op training. Ik kan misschien overdrijven, maar hij heeft het balgevoel dat mij doet denken aan Zinedine Zidane.”
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties