Ribéry denkt niet meer aan vertrekken

Ribéry denkt niet meer aan vertrekken
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De Franse international Franck Ribéry denkt niet meer aan vertrekken bij zijn club Olympique Marseille. "Mijn club is Marseille en ik ben blij dat ik voor deze club mag spelen", klonk het toch niet helemaal geloofwaardig uit zijn mond. Feit is dat de international gisteren met Marseille speelde op het veld van Young Boys Bern in de laatste voorronde van de Uefabeker. 

Omdat hij Europees in actie kwam, is Ribéry veel minder aantrekkelijk geworden omdat hij pas na de winterstop Europees zou mogen spelen bij een andere club. Vooral de Franse landskampioen Olympique Lyon toonde concrete interesse voor de Franse WK-revelatie en zelf wou Ribéry dit seizoen ook van de Champions League proeven.

Omdat Ribéry nu ook wel beseft dat een transfer heel ver weg is, ging hij zelf praten met eigenaar Dreyfus en voorzitter Diouf. "Ik heb gesproken met deze twee mensen. Ik hoop een goed seizoen te maken en het belangrijkste doel blijft bij de eerste drie te eindigen en ons zo te kwalificeren voor de Champions League", besluit Ribéry.

    
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Ligue 1

Nieuwste reacties