Ljubojevic: 'Wil met Genk naar Champions League'

Anthony Van der Planken
| 0 reacties
Ljubojevic: 'Wil met Genk naar Champions League'
Foto: © SC

Volg KRC Genk nu via WhatsApp!

Racing Genk trok donderdag met Goran Ljubojevic op de valreep nog een nieuwe speler aan. De Kroatische aanvaller speelt komend seizoen met het nummer 29.

Ljubojevic was erg gelukkig met zijn transfer, zo laat hij verstaan op de officiële clubwebsite. "Ik heb van Mikulic -waar ik tien jaar mee samen gespeeld heb- en Bosnjak vernomen dat Genk een geweldige club is met goede supporters. In tegenstelling tot bij Dinamo Zagreb, het Anderlecht van Kroatië, is de druk hier iets minder groot en dat heb ik nodig om te presteren. In Zagreb was dat een groot probleem. De supporters en de pers verwachten er elk seizoen een kampioenstitel en als je dan in je eerste seizoen binnengehaald wordt als ‘grote transfer’ en je eindigt op de zevende plaats dan weet je dat het heel moeilijk wordt. Nochtans was ik dit seizoen heel goed begonnen met zes goals waarvan drie in de voorronde van de Champions League, maar dan komt die match tegen Arsenal en zit ik op de bank. Dat was de druppel… vanaf toen wist ik dat ik in Zagreb niet langer wilde blijven."

"Mijn ambities? Eerst en vooral wil ik met Racing Genk Champions League - voetbal halen. Later hoop ik ook naar Engeland te gaan. Liverpool is mijn grote droom."
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 0-1 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties