Waasland ontvangt KV Mechelen

Bart Hermans
| 0 reacties
Waasland ontvangt KV Mechelen
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Zondagnamiddag ontvangt Red Star Waasland in het eigen Puyenbekestadion KV Mechelen. Waasland kon vorige week onder zijn nieuwe trainer Regi Van Acker de eerste overwinning van het seizoen behalen op Ronse. KV Mechelen won vorige week thuis van Eupen en stond voor deze speeldag op een gedeelde tweede plaats.
 
Regi Van Acker was vorige week nog aandachtig toeschouwer Achter de Kazerne en zal zijn huiswerk dan ook wel gemaakt hebben. Of dit voldoende zal zijn tegen het goed georganiseerde Malinwa van Peter Maes valt af te wachten. De Maneblussers kunnen mits winst tweede blijven en zo toeleven naar de topper volgende week thuis tegen Antwerp.
 
RS Waasland en KV Mechelen speelden nog maar vier keer tegen elkaar. Toen beide ploegen nog in derde klasse speelden werd het 2-2 in het Puyenbekestadion en 0-1 Achter de Kazerne. Vorig seizoen eindigde de wedstrijd in het Puyenbekestadion wederom op een gelijkspel (1-1) en kon Mechelen thuis met 2-0 winnen.
 
Selecties:
 
Regi Van Acker selecteerde dezelfde kern als vorige week op Ronse. Bij KV Mechelen zijn Mellemans, Merckx en Dierick geblesseerd.
 
RS Waasland: Hofman,Vincken, De Witte, Serbest, Borlee,Magerman, Flies, Sels, Vandecauter,Arys, Keita,Wolfaert, Geldof, Van Hoeylandt, Bou-Sfia.
 
KV Mechelen: Werner,Vanbelle, Van Hoevelen, Ivens, Van Zundert; Dhont, Asare, De Pauw, Geudens,Kielo-Lezi, Vleminckx,Kempeneer, Crabeels, Charaï, Iddi.
 
Waasland - KV Mechelen zondag om 15 uur onder leiding van Philippe Flament. [AN]
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties