Lierse praat met Shakhtar en Bolton *update*

Thomas Dubois
| 0 reacties
Lierse praat met Shakhtar en Bolton *update*
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Zowel Het Laatste Nieuws als VTM meldden in de vooravond dat Lierse een soort van voorakkoord heeft met Shakhtar Donetsk. Lierse had een persconferentie gepland en zou daar alles uit de doeken doen. Die persconferentie kwam er, maar daar werd alles nog voorzichtig ontkend. De club deed echter alleen de financiële plannen uit de doeken.

Deze financiële resultaten waren alleszins positief te noemen. In het zogenoemde rampjaar vorig seizoen draaide de club break even. Dat wil zeggen, dat er noch winst noch verlies werd geboekt. Ook de stad Lier uitte zich positief over de inspanningen van de club Lierse en loofde de ommezwaai tov het vorige bestuur.

Toen de deal met Shakhtar Donetsk aan de orde kwam, werd alles voorlopig nog ontkend. Volgens het bestuur zijn de onderhandelingen met zowel Bolton als Shakhtar nog niet volledig rond. Ook over de reputatie van de voorzitter van Shakhtar werd met geen woord gerept. Ook over het feit dat de privé-jet van de investeerder werd afgeleid of vertraging werd niet meteen duidelijkheid geschept.

Meer nieuws kwam er dus voorlopig nog niet. De volgende dagen komt er wellicht meer duidelijkheid. Wel is zeker dat Voetbalkrant.com snel een gesprek zal hebben met de voorzitter en/of manager van de club om de huidige, mysterieuze situatie, te verduidelijken [AN]    
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties