Nnaji heeft laatste bal getrapt

Ronny anthonis
| 0 reacties
Nnaji heeft laatste bal getrapt
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Zoals u eerder al kon lezen op Voetbalkrant.com hing de carrière Michael Nnaji aan een zijden draadje. De verdediger van Lierse kampte met problemen aan de knie. Vandaag kwam het pijnlijke bericht dat het letsel van blijvende aard is en dat het beter is het contract te ontbinden en zijn carrière te beëindigen. Speler en bestuur zijn enorm aangedaan maar de blessure hoeft voor Nnaji niet het einde te betekenen bij Lierse. De Nigeriaan kreeg prompt een andere functie aangeboden binnen de club. 

Nnaji zal mee instaan voor de jeugdwerking. Daarnaast wordt hij ook in de Public Relations van Lierse ingeschakeld. Voorzitter Leo Theyskens is alvast overtuigd dat Nnaji ook naast het veld een belangrijke functie binnen Lierse kan vervullen. "We zijn een goede speler kwijt, maar we hebben er een heel goeie clubman bij gewonnen. Ik ben ervan overtuigd dat vooral onze jeugd een goede zaak zal doen met Michael in een coördinerende functie tussen onze jeugd en het clubbestuur." 

Nnaji speelt al sinds 2000 bij Lierse, na een tussenstop bij Brussels (waar hij omwille van de knie doorgestuurd werd) kwam hij weer bij Lierse terecht. Er werd wel een clausule in het contract gezet die bij knieproblemen makkelijk kon ingeroepen worden ter verbreking van het contract. 

Michael Nnaji is geboren in Nigeria op 19 februari 1983. Hij werd vorig seizoen door de Lierse-supporters uitgeroepen tot speler van het seizoen.
Hij begon zijn carrière bij het Nigeriaanse Cosmos toen hij zeven jaar oud was.
In 1999 trok hij naar First Bank (Nigeria). Een jaar later werd hij getransfereerd naar het Tunesische Espérance. [AN]



    
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties