Stoica: 'Antwoord op alle verwijten'

Anthony Van der Planken
| 0 reacties
Stoica: 'Antwoord op alle verwijten'
Foto: © SC

Is de oude Alin Stoica weer opgestaan? Dat is misschien wat overdreven, maar hetgeen de Roemeen tegen Germinal Beerschot liet zien, doet in ieder geval het beste vermoeden. Ook Stoica zelf is tevreden over zijn spel, maar blijft voorlopig wel met beide voetjes op de grond.

"Ik voel mij al stukken sterker dan toen ik arriveerde bij Gent", stelt de Roemeen in Het Nieuwsblad. "Fysiek ben ik beter geworden en ik ken ondertussen ook mijn medespelers en weet hoe ze graag aangespeeld worden. Noem mij echter niet de dirigent van Gent. Ik ben maar een onderdeel van een sterk geheel."

"Dit is mijn antwoord op het veld op de verwijten. Iedereen verwijt mij altijd dat ik de schuld voor mijn tot nu toe gefaalde carrière bij anderen leg: bij Anderlecht, bij Club Brugge. Die verwijten bezorgen mij hartzeer. Ik weet wat ik kan en dat ik nu weer presteer op het veld is een overwinning op mezelf en op iedereen die mij al had afgeschreven. Toch heb ik nog een lange weg te gaan om beter te worden. Dat besef ik maar al te goed."
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties