Mancini en Inter akkoord over langere samenwerking

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Mancini en Inter akkoord over langere samenwerking
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Roberto Mancini staat op het punt om zijn contract als trainer van Inter Milaan te verlengen. Beide partijen zouden een akkoord hebben bereikt om langer met elkaar door te gaan. Volgens de Italiaanse media zou de 42-jarige oefenmeester bijtekenen tot de zomer van 2010, maar Mancini wil zelf niet veel kwijt over de nieuwe overeenkomst.

In de Italiaanse krant La Repubblica zegt Mancini dat als er een definitieve overeenkomst is, de club dat wel zal bekendmaken. "Momenteel zijn er andere dingen waar we ons op focussen. Het geeft de ploeg positieve energie als we snel richting de titel gaan, niet wanneer een trainer zijn contract verlengd. Naar verluidt hebben Inter-voorzitter Massimo Moratti en Mancini al een mondeling akkoord en verwacht wordt dat over één week het nieuws officieel bekendgemaakt zal worden.

Mancini is al oefenmeester van de nerazzuri sinds het seizoen 2004/05. Hij slaagde erin om tweemaal de Italiaanse supercup te winnen en ook de Coppa Italia heeft hij al twee keer in de wacht gesleept. Vorig seizoen pakte Inter de Italiaanse titel nadat Juventus werd gestraft in het Calciopoli-schandaal. Dit jaar is de club goed op weg om effectief op eigen houtje zonder schandalen de titel te pakken.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties