Sonck: 'Zat nu liever bij Genk'

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Sonck: 'Zat nu liever bij Genk'
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Wesley Sonck zat gisteren in het Fenixstadion om de topper tussen Genk en Anderlecht bij te wonen. De Ninovieter zit op een zijspoor bij zijn Duitse club Borussia Mönchengladbach. Gisteren wist hij aan KRC Radio alvast te vertellen dat hij nu liever bij Genk had gezeten.

Tijdens de winterstop was er ook sprake van een transfer op uitleenbasis van Sonck naar Genk. "Ik had liever zes maanden op uitleenbasis bij Genk gespeeld. Het mag nu gezegd worden dat Genk ver wilde gaan om mij terug te halen. Ik wilde ook graag naar Genk komen, maar Mönchengladbach liet me niet gaan. Ze zeiden dat ze grote plannen met mij hadden, maar na één wedstrijd waren die al weer weg. Als het aan mij en aan Genk had gelegen, dan voetbalde ik nu in het Fenixstadion. In juni had ik dan wel gezien wat er zou gebeuren", aldus Sonck.

Sonck wijdde ook wat uit over wat er gebeurd is bij Gladbach. "Ik heb één keer verkeerd gereageerd op training. Er was contact en ik heb nagetrapt in een duel. De Duitse pers maakte het allemaal veel erger dan het feitelijk was. Plots leek het of ik gevochten had, maar eigenlijk is er nooit een probleem geweest." [AN]

    
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties