Albelda waarschuwt Chelsea

Joeri De Ren
| 0 reacties
Albelda waarschuwt Chelsea
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

David Albelda beloofde de Blauwen uit Londen een moeilijke avond in Valencia. De Captain van Valencia gelooft stellig in de kansen van zijn club tegen de topfavoriet voor de Champions League zege.

"Indien Chelsea ons wil verslaan in eigen huis, dan zullen ze het maximum uit de kast moeten halen gedurende 90 minuten. Thuis zijn we een moeilijk opzij te schuiven blok en wanner we ook maar een seconde de indruk krijgen dat ze te pakken zijn zullen we aanvallen en hen het leven zuur maken."

Valencia greep in 2000 en 2001 al telkens naast de finale en wil deze keer absoluut de finale halen. "We weten dat het een zware opdracht is. Elke keer moeten we tegen veel sterkere ploegen ons beste niveau halen om ons doel te verwezenlijken." Het bleek al dat hetzelfde niveau halen in de competitie als in de Champions League niet steeds mogelijk is. "We willen ons liefst via de competitie terug kwalificeren voor de CL. Maar in de CL zelf kan alles en daar moet je enkel de beste zijn tegen één ploeg over twee wedstrijden. Dat ligt ons wel." [BA]

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties