'The Gers' halen spits weg uit Bordeaux

Mathias Dumarey
| 0 reacties
'The Gers' halen spits weg uit Bordeaux
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De Schotse runner-up Glasgow Rangers heeft een opvolger gevonden voor de Kroaat Dado Prso. De club is gaan speuren in Frankrijk en heeft daar Jean-Claude Darcheville gevonden, spits bij Girondins Bordeaux dat dit seizoen nog in de Champions League speelde. The Gers moeten geen transfersom betalen want Darcheville was einde contract in Zuid-Frankrijk.

De 31-jarige Darcheville moet met zijn snelheid, kracht en doelgerichtheid het team sterker maken. Rangers-manager Walter Smith is erg tevreden met het binnenhalen van de spits. Volgens hem zaten vele teams achter hem aan en ook Bordeaux wou de aanvaller langer houden. Darcheville tekende in Glasgow een contract voor twee seizoenen.

Darcheville speelt nu al vijf seizoenen voor Girondins Bordeaux. Daarvoor stond hij onder meer onder contract bij Stade Rennes en Lorient. Darcheville speelde in het verleden ook al eens in Groot-Brittannië toen hij de kleuren van Nottingham Forest verdedigde. In zijn voetbalcarrière scoorde Darcheville tot nu toe 88 doelpunten in 291 wedstrijden.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Ligue 1

Nieuwste reacties