Ipswich blijft bot vangen voor Jeffers

Luc Goderis
| 0 reacties
Ipswich blijft bot vangen voor Jeffers
Foto: © SC

Ipswich Town-manager Jim Magilton zag na zijn eerste bod voor Francis Jeffers nu ook het tweede verbeterde bod van tafel geveegd.  Blackburn Rovers blijft het been stijf houden en neemt geen genoegen met een half miljoen Pond.
 
De 26-jarige aanvaller kon op Ewood Park geen indruk maken en werd tijdens het afgelopen seizoen uitgeleend aan Ipswich.  Bij de Tractor Boys vond hij de weg naar de netten wel.  Tijdens negen wedstrijden scoorde hij er vier keer.  
 
"We kregen een bod van Ipswich voor Francis, die een transfer naar Portman Road eigenlijk ook wel ziet zitten", zei Blackburn-voorzitter John Williams.  "We lieten weten dat we bereid zijn over een eventuele transfer te praten, maar niet voor zo'n prijs", zei Williams.

Magilton gelooft nog altijd in de overgang van de aanvaller.  "We zullen zo ver als mogelijk gaan om Jeffers naar Ipswich te halen", zei de voorzitter.  "We hebben hem nodig op de club en zijn transfer is absolute prioriteit", besloot Magilton in niet mis te verstane bewoordingen.
 
Jeffers, voormalig speler van Everton en Arsenal, kwam vorig seizoen bij Blackburn, maar kon er zijn stempel niet drukken.  Hij stond er zelden in de basis en scoorde er, tijdens vijtien wedstrijden, amper één doelpunt.  Zijn contract loopt nog tot het einde van volgend seizoen, maar alles lijkt erop dat Franny de club voortijdig zal verlaten.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties